Mer länkar behövs alltid

Jag skulle onekligen behöva ha tillgång, ett stadigare inflöde av < backlink för att kunna sköta mitt jobb och utföra mina arbetsuppgifter på ett adekvat sätt. Situationen börjar minst sagt bli akut och inte så lite desperat här, det går liksom inte att komma ifrån under rådande omständigheter. Egentligen borde jag inte bara ha uppmärksammat utan även ha åtgärdat det här problemet långt tidigare, jag borde inte ha låtit saker och ting dras till sin spets på det vis jag nu har gjort. Eller det ör ju förstås lätt att vara efterklok i den här frågan nu, så är det alltid. Eller inte alltid kanske, ofta möjligen en bättre benämning här. Jag tror det åtminstone, verkar liksom ganska rimligt. Så måste de vara om jag inte har drabbats av någon svampinfektion i hjärnbarken och sakta men säkert håller på att förlora förståndet här. Hoppas verkligen inte det, vore jobbigt liksom. Svamp i hjärnan, det kan aldrig vara bra.

This entry was posted on Thursday, September 27th, 2012 at 5:22 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply